Detalii SemiMaratonul Elrond

Elrond este o companie de internet care construieste tehnologie blockchain. Este 100% din Sibiu și al doilea cel mai bine poziționat start-up internet românesc după UiPath.

Elrond – the internet-scale blockchain


Distanță: 21,09 km

Data desfășurare:  29 august

Punct de start/finish: Piața Huet, Sibiu

Termen limită înscrieri:  17 august

Ora startului: începând cu ora 08:40 

Timp limită: 3 ore 30 minute

Taxa (donație) participare cursa fizică Piața Huet: 115 lei

Nr. maxim participanți cursa fizică Piața Huet:  300

 


Traseu propus, SemiMaratonul Elrond 2020*

*Traseul va fi publicat în variantă finală după obținerea tuturor avizelor necesare din partea autorităților publice locale.

START: Piața Huet – Muzeul Brukenthal – Piața Mare –Nicolae Bălcescu – Bd. Victoriei – Parcul Sub Arini – Valea Aurie – Zoo – 2 ture Muzeul Satului – Parcul Sub Arini – Bd. Victoriei – Nicolae Bălcescu –  Piața Mare – P-ța Mică – P-ța Huet – FINISH

 

Click pe imagine pentru a deschide harta interactivă (Runkeeper)


Start individual

Participanții vor porni in cursă individual, la un interval de 20 de secunde. Ora de start a fiecarui concurent va fi stabilită în funcție de timpul estimativ de parcurgere al cursei, pe care fiecare concurent trebuie să-l menționeze în formularul de înscriere.


Termen limită înscrieri

Termenul limită pentru înscrieri este 17 august 2020, ora 23:59. Ținând cont de numărul limitat de locuri pentru cursa fizică, pentru validarea înscrierii, taxa trebuie achitată pe loc, cu cardul.

Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare a alergătorilor la Maratonul Internațional Sibiu din acest an.

 

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne poți contacta pe inscrieri@maratonsibiu.ro.